reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11

ANADOLU´DAN İSTANBUL´A SELAM OLSUN

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:

Ben dahi Sivasspor´un deplasmanda bu kadar rahat kazanacağını tahmin etmiyordum. Sivasspor aldığı bu sonuçla 4 büyüklere göz dağı veren bir selam gönderdi.

SİVASSPOR KAYSERİ´YE SAHAYI DAR ETTİ

Maça her ne kadar Kayserispor baskılı başlamak istese de Sivasspor , onlara bu fırsatı vermedi. Her maç olduğu gibi Sivasspor oyunun hakimiyetini alarak rakip kalede ciddi pozisyonlar üretti. Fernando ve Emre´nin kanatlardan Mert Hakan Yandaş´ın ise merkezden getirdiği her top Kayserispor ceza alanında tehdit oluşturdu. Yetenek ve isteği bir araya getiren Rıza Çalımbay´ın takımı Kayserispor´a sahayı dar etti.

KILINÇ LİGİ SALAMAYA DEVAM EDİYOR

Birçok takımın transfer gündeminde olan milli oyuncu Emre Kılınç , yine galibiyetin mimarlarındandı. Attığı golden sonra eşitliği bozarak Sivasspor´u öne geçirmesi maçı tamamen kopardı. Gol dışında da oynadığı oyunla sahanın en etkili isimlerinden biriydi.

RIZA HOCA´NIN HAMLESİ YİNE SONUÇ VERDİ

Ligin değişikliklerden sonra en çok gol atan takımı olan Sivasspor bu geleneği yine bozmadı. İkinci yarıda Fernando yerine giren Erdoğan Yeşilyurt 2 gol Aruna Kone ise değişikliğin ardından bir asistle maçı tamamladı. Geçen haftalarda yazdığım gibi bu istatistik tamamen Rıza Hoca´nın oyunu okumadaki başarısını gösteriyor. Zaman zaman Rıza Hoca´da hata yapacak . Ancak şuana kadar kusursuz bir teknik adam performansı gösterdiği aşikar.

MERT VE EMRE MESELESİ

Bu kadar üst düzey oynayan iki oyuncunun bir anda takımdan gönderilmesi bence yanlış olur. Ancak aynı şekilde bu iki oyuncunun bedelsiz gönderilmesi de yanlış olur. Sivasspor Ocak ayında makul bir teklif aldığı takdirde oyuncuların takımdan ayrılmasına izin verebilir. Ancak dediğim gibi bu teklif Sivasspor yönetimini tatmin eden bir teklif olmalı. Özellikle Emre için yüksek bonservis ödenmediği takdirde takımda kalması daha faydalı olur

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...