reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Gündem Zorlu Vakfı Malatya'da ilkokul yapacak

Zorlu Vakfı Malatya'da ilkokul yapacak

Zorlu Vakfı Malatya'da ilkokul yapacak

MALATYA (İGFA) - Malatya'da yüzde 100 eğitime destek projesi kapsamında Akçadağ'ın Güzyurdu Mahallesi'nde Mehmet Zorlu Eğitim, Sağlık, Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nca 4 derslikli ilkokul için protokol yapıldı. 2021 yılında inşaatına başlanacak olan okulla ilgili imzalar, Vali Aydın Baruş başkanlığında Mehmet Zorlu Vakfı ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında atıldı.

Malatya Valisi Aydın Baruş, eğitime yapılan katkının kutsal bir katkı olduğunu belirterek, "Hasar gören okullarımızın yenilenmesi için hayırseverlerimizin katkılarıyla değişik zamanlarda protokoller imzalıyoruz. Bugün de Mehmet Zorlu Vakfı ile bu protokolü imzalıyoruz. Güzyurdu Mahallesinde eğitim görecek çocuklarımız daha sağlıklı bir ortamda eğitim hayatlarına devam edebilecekler" dedi.

Mehmet Zorlu Vakfını temsilen protokol törenine katılan Aytekin Bodur ise, öğrencilere destek olmaya devam edeceklerini belirterek, okulun hayırlı olmasını diledi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...