reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Yeni Malmüdürü: Veli Yıldırım

Yeni Malmüdürü: Veli Yıldırım

Kangal’ın Yeni Malmüdürü: Veli Yıldırım Kangal Malmüdürlüğüne atanan Veli Yıldırım, görevine başladı.

1955 Mersin doğumlu olan Yıldırım, 33 yıldır malmüdürlüklerinn değişik kademelerinde görev yapmış. Evli ve iki çocuk babası olan Yıldırım son olarak Adana merkez saymanlık müdürü olarak görev yapmakta iken ilçemiz malmüdürlüğü görevine atandı.

Kangal’a atanmış olmaktan duymuş olduğu memnuniyeti ifade eden Yıldırım, ilçemize yönelik çok olumlu değerlendirmeler yaptı. Yıldırım, Kangal ile alakalı izlenimlerini şu ifadelerle dile getirdi.

“Kangal’ı daha önceki yıllarda değişik vesilelerle ziyaret etmiştim. Doğrusu şirin ve güzel bir anadolu kasabası olan Kangal benim çok hoşuma gitti. Malmüdürü olarak bu güzel ilçeye hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Önceki geldiğimde de şimdi gördüğüm şekliyle de benim en çok dikkatimi çeken şeyin ilçenin sahip olmuş olduğu olağanüstü güzelliğe sahip arazi ve toprak yapısı oldu. Tertemiz bir toprak yapısı var burasının. Ben bir çok yerde görev yaptım böyle güzel bir arazi yapısına sahip olan çok az yer gördüm. Acaba diyorum bu topraklar çok daha faydalı şekilde kullanılamaz mı? Çeşitli alternatif ürünler denenerek zenginleştilemez mi? Ben inanıyorum ki bu topraklar gereği gibi kullanılabilse Kangal Türkiye’nin en zengin ilçesi konumuna gelir.”

İlçemizle ilgili çok olumlu düşüncelere sahip olan Yıldırım’a teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyoruz.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...