Gemerek MHP İlçe Başkanlığı’ndan Kurum Ziyaretleri
MHP Gemerek İlçe Başkanı Bülent Acar öncülüğündeki Milliyetçi Hareket Partisi Gemerek İlçe Teşkilatı, ilçe genelinde bir dizi kurum ziyaretinde bulundu. Ziyaret programına, TİSAV Genel Başkanı Yurt Koç da eşlik etti.
Heyet, ilk olarak Gemerek Kaymakamı Enes Burak Koca’yı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, ilçe genelindeki çalışmalar ele alındı. İlçe Başkanı Acar ve beraberindeki heyet, Kaymakam Koca’ya görevinde başarılar diledi.
Program kapsamında daha sonra Dağıstan Çağıran da makamında ziyaret edildi. Emniyet teşkilatının yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi alan heyet, emniyet personeline görevlerinde kolaylıklar temennisinde bulundu.
Ziyaretler sırasında TİSAV Genel Başkanı Yurt Koç, Kaymakam Koca ve Emniyet Müdürü Çağıran’a çeşitli kitaplar hediye etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretler, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.