Hırsızlık olaylarında son aylarda bir azalma gözlendiği düşünülürken çarşı merkezinde bulunan Nimet Akyıldıza ait yağmur markette yaşanan hırsızlık vakası esnafları yeniden düşündürmeye başladı.
Önceki gün yaşanan hırsızlık olayında market sahibi Nimet Akyıldızın anlattığına göre hırsızlar dükkanın arka tarafındaki küçük pencereden girerek çelik kasanın içindeki bir miktar para ve altını alarak arka tarafa açılan kapıdan kaçmışlar.
Akyıldız, hırsızların para ve altınların yanısıra içki ve sigara çaldıklarını da söyledi. Yaklaşık 10 bin liraya yakın kaybının olduğunu belirten Akyıldız, sabah saatlerinde emniyete haber verdiklerini ve gelen ekiplerin gerekli incelemeyi yaptıklarını da sözlerine ekleyerek hırsızların bir an önce yakalanmalarını beklediklerini ifade etti.