reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem TDP liderinden Kılıçdaroğlu'na 'koltuk' göndermesi

TDP liderinden Kılıçdaroğlu'na 'koltuk' göndermesi

TDP liderinden Kılıçdaroğlu'na 'koltuk' göndermesi

SİİRT (İGFA) - Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Siirt'te partisinin il binasının açılışı amacıyla düzenlenen programda, partililerce davul zurna eşliğinde Türkçe, Kürtçe ve Arapça "Hoş geldiniz" yazılı pankartla karşılandı.

Daha sonra bir düğün salonunda partililerle buluşan Mustafa Sarıgül, TDP'nin Atatürk ilkelerine bağlı, Cumhuriyet'in değerlerini koruyan, alın teri ve emeğin yanında olan bir parti olduğunu anlattı. "TDP uyumdur, huzurdur, ahenktir. Çünkü gücümüzü tarihimizden, geçmişimizden, atalarımızdan, dedelerimizden, edatlarımızdan, barış ve esenlikten alıyoruz" diyen Mustafa Sarıgül, ülkenin her noktasında kültürlerin birbirine saygı duyması gerektiğini dile getirdi.

Gerçek bir demokraside çözülemeyecek hiçbir sorunun olmadığını aktaran Sarıgül, "O gerçek demokrasi için neyi bekliyoruz, biliyor musunuz? Bugün Ankara'da 20 yıldır iktidar ve muhalefet konuşuyor. Onlar yeteri kadar konuştu. Ondan sonra değişim konuşur, siz konuşacaksınız. Sorunlarımız, problemlerimiz olabilir. Bu sorunları ve problemleri kardeşlik hukuku içerisinde çözeceğiz" diye konuştu.

İsim vermeden Cumhuriyet Halk Partisi (CHO) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Mustafa Sarıgül, "Genel başkan, partisini 2 genel seçim iktidara taşıyamıyorsa görevini bırakacak kesinlikle çünkü genel başkan koltukları zaman tüketmeye değil hizmet üretme yeridir" derken, "Genel başkanı delegeler seçmeyecek. Genel başkanı, partiye kayıtlı bütün üyeler seçecek. Bir pazar günü bütün ilçelerde sandık kurulacak. Tek tek geleceğim, köylerinizi, beldelerinizi, mezralarınızı, ilçelerinizi, illerinizi dolaşacağım. Takdir eder de oy verirseniz haziranda genel başkanlığa adaylığımı koyacağım. Takdir sizin olacak" diye konuştu.

Sarıgül'e programın sonunda isminin yer aldığı Siirt tiftiği hediye edildi.

Programa, TDP'nin bazı genel başkan yardımcıları, Siirt İl Başkanı Faruk Evliyaoğlu ve partililer katıldı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...