reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, Çizmeli sakinleriyle buluştu

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, Çizmeli sakinleriyle buluştu

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, Çizmeli sakinleriyle buluştu

SİİRT (İGFA) – Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nun köy ziyaretlerine Eruh’a bağlı Çizmeli köyünde sürdürdü. İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin ile Eruh Kaymakamı Ali Erdoğan, Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, Çizmeli Köyü Muhtarı Serdar Keskin’in eşlik ettiği ziyarette Vali Hacıbektaşoğlu, köy sakinleri tarafından karşılandı.

İlk olarak Yeni Çizmeli Jandarma Karakol Komutanlığı’nda Mehmetçikleri ziyaret eden Vali Hacıbektaşoğlu, kahraman Mehmetçiklerle bir süre sohbet sonrasında güvenlik ve asayiş ile ilgili askeri yetkililerden bilgi alarak ziyaret defterini imzaladı.

Daha sonra yüz yüze eğitime başlayan Çizmeli Köyü İlkokulu ve Ortaokulu’na geçen Vali Hacıbektaşoğlu, burada da öğrencilerin heyecanına ortak olurken, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Çizmeli köyünde vatandaşların sorun ve taleplerini de dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu, köyün terör örgütüne karşı kahramanca mücadele eden bir köy olduğunu belirterek, “Köyümüzün mahalli sorunlarını imkânlarımız dâhilinde çözeceğiz. Bizler devlet olarak her zaman vatandaşımızın yanındayız. Vatandaşımızın hizmetindeyiz. Teröre karşı verdiğimiz mücadelede en büyük gücümüz, birlik ve bütünlüğümüzdür. Köyümüz geçmişte şehitler vermiştir. Tüm kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet oldun. Şehitlerimizin aileleri devletimizin emanetleridir” diye konuştu.

Ziyaret anısına Köy Muhtarı Serdar Keskin, Vali Hacıbektaşoğlu’na Türk bayrağı işlemeli bir tiftik battaniyesi hediye etti.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...