reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem ŞEHİTLER ÇEŞMESİ

ŞEHİTLER ÇEŞMESİ

Polis teşkilatının 166. yılını kutlama programları kapsamında ilçemizde bir dizi etkinlik yapıldı. Emniyet amirliği ve belediye işbirliği ile yaptırılan “şehitler çeşmesi”nin açılışı yapıldı.

Polis haftasında çeşme açılışı ve fidan dikimi yapıldı

Polis teşkilatının 166. yılını kutlama programları kapsamında ilçemizde bir dizi etkinlik yapıldı. Emniyet amirliği ve belediye işbirliği ile yaptırılan “şehitler çeşmesi”nin açılışı yapıldı.Kaymakalık binasının karsşında bulunan Şehit Üzeyir Gençdoğmuş çay bahçesinin yanına yaptırılan çeşmenin açılış kurdelasını kaymakam İsmail Altan Demirayak, belediye başkanı Mehmet Öztürk ve ilçe emniyet amiri Hüseyin Arslan birlikte kestiler. Açılış töreinde kısa bir konuşma yapan Kaymakam Demirayak çeşmenin yaptırılmasında emeği geçen belediye ve ilçe emniyet amirliğine katkılarından dolayı teşekkür etti. Türk Bayrağı ile örtülü olan çeşmeyi açan Kaymakam Demirayak çeşmenin sularının akıp akmadığını kontrol etmeyide ihmal etmedi. Daire amirlerinin yoğun ilgi gösterdiği açılış sonrası çeşme önünde birlikte fotoğraf çektirildi.

Çeşme açılşından sonra karşıyaka mahallesinde bulunan navruztepe mevkiine giden kaymakam Demirayak ve protokol mensupları burada öğrencilerle birlikte polis hatıra ormanına çam fidanı dikimi yaptılar. İlk fidanın yerini birlikte kazan kaymakam Demirayak ve belediye başkanı Mehmet Öztürk küreğe yabancı olmadıklarını göstermiş oldular. Başkan Öztürk, işçilikten gelen avantajını kullanırken kaymakam Demirayak, ağaçlandırma çalışmalarından gelen tecrübesiyle kısa sürede toprağı kazmayı başardılar. Açılan çukura çam fidanını birlikte yerleştiren Demirayak ve Öztürk, çam fidanının can suyunu vermeyi de ihmal etmediler. Bu arada birçok protokol mensubunun ise kürek tutmaya yabancı olduğu görüldü.

Daha sonra navruztepenin hakim noktasından ilçenin genel görüntüsünü dürbünle izleyen kaymakam Demirayak ve protokol mensupları bu tepeye yapılacak dinlenme tesislerinin önemli bir boşluğu dolduracağını ifade ettiler. Başkan Öztürk, buraya yapılacak olan çalışmaların bu yıl içinde tamamlanacağını da ifade etti. Fidan dikimine katılan 75. Yıl ilköğretim okulu öğrencileri kaymakam Demirayak, belediye başkanı Öztürk ve diğer protokol mensupları ile birlikte resim çektirmek için adeta sıraya girdiler.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...