Tilkihüyükte bulunan şehit yakınlarından Muharrem ve Nagehan Paslıkılıç kardeşleri Kangal şehit aileleri derneği ve Kangal Din Görevlileri Derneği tepeden tırnağa giydirdi.
1987 yılında Çorum ilinde janradma er olarak vatani görevini yaparken intikal sırasında teröristlerin saldırısına maruz kalarak şehit olan Muharrem Paslıkılıçın yeğenleri olan 2. sınıf öğrencisi Nagehan Paslıkılıçı Kangal Din Görevlileri derneği, şehit amcasının ismini taşıyan 5. sınıf öğrencisi Muharrem Paslıkılıçı ise Kangal şehit aileleri derneği her türlü giysi ihtiyaçlarını karşılayarak köylerine yolcu ettiler.
Dernek başkanları Muhammed Celal Semen ve Ömer Yaman, şehit yakınlarının toplum olarak hepimize emanaet olduğunu düşünerek böyle bir çalışma başlattık ve bundan sonrada ilçemizde ve köylerinde bulunan şehit yakınlarıyla daha yakından ilgileneceğiz. şeklinde konuştular.