reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem MÜDÜR YAKALANDI PARALAR KAYIP

MÜDÜR YAKALANDI PARALAR KAYIP

1 milyon 750 bin lirayı hesabına geçirerek kaçtığı ileri sürülen Kangal Özel İdare Müdürü N.Ş. İzmir in Konak ilçesinde düzenlenen operasyonda yakalandı

Emlakçı: Ben yakalattım

İzmir Konak ta emlakcılık yaptığını ifade eden Serkan Bahadır, gazetemizi arayarak N.Ş.yi kendisinin yakalattığını belirtti. Konuyu kısaca özetleyen Bahadır, Naci Şahin in önceki gün kendisinden kiralık daire tutmaya geldiğini belirterek şunları söyledi. "Ben emlakçıyım. Naci Şahin adlı şahıs İzmir/ Alsancak ta bir emlakçı vasıtasıyla bizden daire tutmaya geldi. Tutmak istediği dair üst gelir gurubuna hitap eden daireler olduğu için yaptıgı işi ve mesleğini sordum. Özel idarede çalıştığını ve tayininin buıraya çıktığını söyledi. Tutmak istediği daire bir müdür maaşının yarısına tekabül ettiği için garipsedim ve biraz araştırdım. Aradağım yerlerden aldığım bilgiler doğrultusunda önceki gün saat 16 civarında emniyete haber vererek şahsı ofisimizde yakalattım" şeklinde konuştu.

Vali Kemelek açıklama yaptı

Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, yolsuzluk yaptıktan sonra kaçan Kangal Özel İdare Müdürü N.Ş.’nin yakalandığını belirterek, Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliği nin 1 milyon 750 milyon TL sini zimmetine geçiren N.Ş., ilk tespitlerimize göre kumara alet olmuş gibi geliyor dedi.

Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, Kangal ilçesinde, Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliği nin 1 milyon 750 milyon TL sini zimmetine geçirip ortadan kaybolduktan sonra İzmir de yakalanan İlçe Özel İdare Müdürü N.Ş. nin kardeşinin de gözaltına alındığını açıkladı. Araştırmaların devam ettiğini belirten Kemelek, Kangal Özel İdare Müdürü bir yolsuzluk yapmış ve ilçeyi terk etmiş. Bir kısım kamu parasını da zimmetine geçirmek suretiyle kaçtı, daha sonra İzmir de yakalandı. Yolda ve muhtemelen bu gece yarısına burada olur. Ama tabi biz zimmetine geçirdiği kaynakları bulamadık, henüz ulaşamadık. Araştırmalar devam ediyor. Üzücü bir olay. Kendi ailesinin hayatı da berbat oldu. Aynı zamanda kardeşi de gözaltına alındı. Kardeşini de suçuna alet etmiş. Böyle bir durumla karşı karşıyayız dedi.

Gazetecilerin, N.Ş. nin internet üzerinden kumar oynadığı ve bu yüzden böyle bir olayı gerçekleştirmiş olabileceğinin ileri sürüldüğünü hatırlatması üzerine, Vali Kemelek, Öyle bir durum söz konusu tabi. Kangal Savcılığımız olayla ilgili soruşturma yürütüyor. Ayrıntıları da bizim söylememiz doğru değil. Bizim ilk tespitlerimize göre de böyle bir kumara alet olmuş gibi geliyor diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...