reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Gündem Malatya'da Kızılay üretim üssüne gaza kavuştu

Malatya'da Kızılay üretim üssüne gaza kavuştu

Malatya'da Kızılay üretim üssüne gaza kavuştu

MALATYA (İGFA) - Malatya'da tamamlandığında 3 fabrikayı içinde barındıran, Kızılay Lojistik Merkezi’nde doğalgaz altyapısı hizmete alınarak, sistem çalışır duruma getirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Kızılay Genel Merkezi Denetleme Kurul Üyesi Umut Yalçın, AKSA Malatya Doğalgaz Dağıtım A.Ş Müdürü Güngör Ateş ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Nogay, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Karataş, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ile ilgili Şube Müdürleri düzenlenen programa katıldı.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Kızılay Genel Merkez Denetleme Kurul Üyesi Umut Yalçın, fabrikanın kurulması ve doğalgazın gelmiş olması ile birlikte çalışmaların hızlanacağını söyledi. Yakın bir süreçte inşallah Nisan ayı başında da üretime geçip Malatya’dan üreteceğimiz ürünleri piyasaya çıkaracaklarını kaydeden Yalçın, doğalgaz konusundaki çalışmaları hızlandıran AKSA Malatya Doğalgaz A.Ş Müdürlüğüne yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

AKSA Malatya Doğalgaz Dağıtım A.Ş Müdürü Güngör Ateş ise, yapılacak ilave tesislere küçük ilavelerle doğalgaz arzını sağlayacaklarını kaydetti.

Malatya’ya hem istihdam hem de katma değer kazandıracak bir hizmete doğalgaz verilmesinin gururunu yaşadıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Burası yıllardan beri atıl durumdaydı ve Vagon Onarım Fabrikası olarak yapılan bu tesisler kendi halinde çürümeye terk edilmişti. Bizlerin ve milletvekillerimizin gayretleri ve çabaları ile özellikle Kızılay Şube Başkanımız ve Kızılay Genel İdare Kurulu Üyesi Umut Yalçın ve değerli hemşehrimiz Kerem Kınık Bey’in bu tesise el atması burada bir tekstil fabrikasının inşa edilmesi, prefabrik yapı fabrikasının inşa edilmesi ve lojistik depo yapılması ile ilgili planlama yapıldı. Kızılay fabrikamız inşallah en kısa sürede faaliyete geçecek" dedi. Başkan Gürkan, tesisin Malatya’ya kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile hemşehrileri Kerem Kınık’a, milletvekillerine ve tüm paydaşlara teşekkür etti.

Kızılay Malatya Şube Müdürlüğü tarafından AKSA Malatya Doğalgaz Dağıtım A.Ş Müdürü Güngör Ateş’e, üstün çalışma ve gayretlerinden dolayı bir plaket verildi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...