reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Gündem Malatya'da amatör spor kulüplerinden Başkan Güder'e ziyaret

Malatya'da amatör spor kulüplerinden Başkan Güder'e ziyaret

Malatya'da amatör spor kulüplerinden Başkan Güder'e ziyaret

MALATYA (İGFA) - Malatya'da Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Malatya Şube Başkanı Seyfullah Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, amatör sporlarına verdiği destekle bilinen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti.

Gençlerin her daim emrine amade olan Başkan Güder, “Gençlerimizi hayata hazırlamada en önemli argümanımız, spordur. Battalgazi’mizde gençliğimize ve spora ciddi yatırımlar yapıyoruz” dedi. İlçeye yapılan gençlik ve spor yatırımları hakkında genel bilgiler veren Güder, sporun gelişimine katkı sağlayan Amatör Spor kulüplerine imkanlar ölçüsünde bugüne kadar gerekli desteğin verildiğini ve verilmeye de devam edeceğini söyledi.

Gençlik yatırımları kapsamında Battalgazi Belediyesi olarak Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile birlikte ilçeye 25 milyonluk yatırım yapıldığını ifade eden Başkan Güder, "İki adet gençlik merkezi sözümüzden ilkini tamamladık, diğerinin çalışmaları ise devam ediyor. Bizler gençliğimize ve geleceklerine büyük önem veriyoruz” dedi.

ÖZDEMİR: “MALATYA’NIN SPORDA POTANSİYELİ ÇOK YÜKSEK”

Malatya’nın spordaki potansiyelinin çok yüksek olduğunu anlatan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Malatya Şube Başkanı Seyfullah Özdemir ise, il genelinde çeşitli branşlarda 184 amatör kulüp olduğunu, bunlardan 50'sinin futbol kulübü, 134’ünün se diğer branşları kapsayan kulüplerin oluşturduğunu söyledi. "Malatya’nın sporda potansiyeli çok yüksek" diyen Özdemir, "Pandemi nedeniyle kulüplerimiz sıkıntılı günlerden geçiyor. El birliği ile bu sürecide birlikte atlayacağız. Amatör kulüpler olarak tek amacımız, Malatyalı gençlerimizi spor ile kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır" diye konuştu. Özdemir, Başkan Güder'e desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...