reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Kur’an Kursları yarışmasının galibi Alacahan oldu

Kur’an Kursları yarışmasının galibi Alacahan oldu

Kangal Müftülüğü ve Kangal Din Görevlileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin ortaklaşa hazırlamış olduğu Kutlu Doğum Münasebetiyle Kur’an Kursları Bilgi yarışması düzenlendi.

Yarışmada önemli bir performans sergileyen Alacahan Kur’an kursu tüm sorulara doğru cevaplayarak birinci olmayı başardı. Yarışma sonunda diğer yarışmacıların üzüntüsü gözden kaçmazken Alacahan gurubunun büyük sevinç yaşadığı görüldü.

Programa Kütahya İl Müftü Yardımcısı Nihat KÖK ve Kütahya Din Görevlileri Dernek Başkanı Alaaddin Camii Müezzin-Kayyımı Hasan KARAHAN’da katıldı. Nihat KÖK ‘ün Konferansının ardında Hasan KARAHAN Türk Tasavvuf müzğinden güzel örnekler sundu. Karahan’ın sunmuş olduğu dinleti salondakilerin büyük beğenisini topladı.

Kangal Din Görevlileri Derneği Muhammed Celal Semen’in başarılı sunumuyla gerçekleştirilen yarışmaya 3’erli olmak üzere 9 grup aynı anda katıldı. Sorular sinevizyon vasıtasıyla ekrana yansıtıldı. 10 soru sonunda jürilerin değerlendirmesi sonucunda eşitlik devam ettiği için 20’inci soru sonunda 3.’lük için 21’inci soruyu İlçe Müftüsü Fazlı MUTLU sordu ve böylelikle 3. belirlenmiş oldu. Bazı yarışmacılar ‘görmediğimiz bölümlerden soru çıktı’ diyerek itiraz etmeye çalışsada müftü Mutlu ve jürü üyelerinin kararlı tavırları endişeye mahal bırakmayacak netlikte olunca itirazlar sonuçsuz kaldı.

Yarışma sonunda tüm sorulara doğru cevabı vererek 1’liği Alacahan Kur’an Kursu, 2’liği 500 Evler Kur’an Kursu 3’lüğü de Merkez Kur’an Kursu A sınıfı kazandı.

Birinci ikinci ve üçüncülere altın, tüm katılanlara kitap ve yine ilk üçe giren Kur’an Kursu Öğreticilerine birer plaket hediye edildi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...