reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Kangal KYK ne olacak?

Kangal KYK ne olacak?

Kasım ayında üniversitelerin açılacağı gündemde iken yurt problemi devam eden ilçemizde Kangal MYO öğrencilerinin nerede kalacağı belirsizliğini koruyor.

Kasım ayında üniversitelerin açılacağı gündemde iken yurt problemi devam eden ilçemizde Kangal MYO öğrencilerinin nerede kalacağı belirsizliğini koruyor. Başta öğrenciler olmak üzere ilçe halkı bir an önce bu belirsizliğe son verilmesini bekliyorlar.

Bu durumun devam etmesi durumunda bırakın yeni bölüm açılmasını öğrenci azlığı sebebiyle mevcut bölümlerinde kapanması anlamına geliyor. Birçok açıdan ivme kaybı yaşayan ilçemizde KYK nın kapanma durumu ilçe esnafına da önemli bir darbe vurmuş oldu.

Bilindiği üzere KYK diğer yerlerde faaliyetine devam ederken Kangal ve komşu ilçemiz Divriği de bulunan yurtlarını kapatmıştı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...