reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Kangal Alperen Ocakları da idam istedi

Kangal Alperen Ocakları da idam istedi

Kangal Alperen Ocakları, geçen hafta İstanbul/ Küçükçekmece´de küçük bir kız çocuğuna yapılan istismarın ardından basın açıklaması yaptı.

Alperen Ocakları Kangal ilçe başkanı Sami Ecevit tarafından okunan açıklamada şu ifadeler yer verildi.

?Geçen hafta yine vicdanlarımıza bir el uzandı, içimiz yandı. İstanbul/Küçükçekmece´de 5 yaşındaki bir kız çocuğumuz kendine layık bir sıfat bulamadığımız bir mahluk tarafından saldırıya uğradı. Bu saldırı aslında o kızımıza değil ,insana, ahlaka, temizliğe inanan tüm yurttaşlarımıza yapıldı.

Rahmetli liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu tüm siyasi hayatı boyunca teröristler ve tecavüzcülerin idam edilmesini istemiş, gerçek adaletin ancak bu şekilde sağlanabileceğini savunmuştur. Bugün bizler de, bu ve bunlar gibi karanlık ruhlarla aynı Dünya´yı paylaşmak istemiyoruz.

Yaşanan bu olaylardan sonra, insanlar artık birbirine şüphe ile bakmakta , en büyük insani değer olan sevgiyi paylaşmaktır. Bu insanlar kendileri gibi bizleri de, içinde bulundukları sevgisiz Dünya´ya çekmeye çalışmaktadırlar. Biz bu Mahluklara inat çocuklarımızı bağrımıza basmaktan, onlara sevgimizi göstermekten asla çekinmeyeceğiz. Onlar bizim geleceğimiz, sevgi dolu bir Dünya´da büyümek onların en doğal hakkı bu hakkı gasp etmeye kimsenin gücü yetmeyecek.

Bizler, kuşu öldü içi yas tutan bir çocuğa taziyeye giden bir Peygamberin ümmetiyiz.

Çocuklarımız bizlere Peygamberimizin emanetidir. Onları korumak her Müslüman´ın başlıca görevidir. Bizler Alperen ocakları olarak, çocuklara yönelik istismara karşı her zaman en sert tepkiyi koyanlardan olacağız. Zulmün ve haksızlığın her zaman karşısında duracağız.

Buradan tüm devlet büyüklerimizi, gereken en sert önlemleri almaya çağırıyoruz. Cezaların çok daha caydırıcı olması gerektiği bu son olayda , bir kez daha görülmüştür. En kesin ve net şekilde idam cezasının getirilmesini istiyoruz. Bu uğurda yapılacak her türlü çalışmaya gereken desteği vereceğimizi buradan bir kez daha tekrarlıyoruz.

Çocuklarımıza karşı yapılan bu saldırıyı en sert şekilde kınıyor, Çocuk istismarına karşı geciken önlemlerin, bir an evvel alınmasını talep ediyoruz.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...