reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem İLÇE TARIM MÜDÜRÜ KARDAŞ GİTTİ

İLÇE TARIM MÜDÜRÜ KARDAŞ GİTTİ

Denizli Serinhisar İlçesine tayin olan İlçe Tarım Müdürü Murat KARDAŞ için veda yemeği düzenlendi.

İlçemize 2010 Yılı Ağustos ayında göreve başlayan İlçe Tarım Müdürü Murat KARDAŞ Denizli ili Serinhisar ilçesine atandı. İlçe Tarım Müdürü Murat KARDAŞ için veda yemeği düzenlendi Yemeğ İlçe Kaymakamımız Sayın Halit BENEK, Belediye Başkanı Mehmet ÖZTÜRK, Cumhuriyet Başsavcısı Selami YILMAZ, Cumhuriyet Savcısı Hamit SUCU, Hakim Sevda ARIKBOĞA USTA, Hakim Bayram ERCAN, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Recep UÇAR, Resmi Kurum Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Mahalle ve Köy Muhtarları katıldı.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Murat KARDAŞ Kangal da çalışmanın kendisi için guru verdiğini ve kısa sürede de olsa ilçeye ve insanlarına alıştığını belirtti. Gittiği yerde de Kangal ı tanıtmak için elinden geleni yapacağını belirtti. Daha sonra söz alan Kaymakam Halit BENEK İlçe Tarım Müdürü Murat KARDAŞ ın veda yemeğine katılan herkese teşekkür ederek şunları söyledi. “Ayrılıklar her zaman zor oldur. Devlelt memurluğunun en zor tarafının da bir yere alışmışken başka bir yere atanmaktır. İlçe tarım Müdürümüz Murat KaRDAŞ, ilçede kısa süre görev yapmasına rağmen kendisini çiftçiye ve halka sevdirmiş bir kurum müdürümüzdü. Biz inanıyoruz ki KARDAŞ, gittiği yerde de Kangalın tanıtımını en güzel şekilde yapacaktır. Kendisine burda yapmış olduğu çalışmalar sebebiyle teşekkür eder, yeni görev yerinde de başarılar dileriz.”

Kaymakam BENEK, yapmış olduğu konuşmadan sonra ilçeye yapmış olduğu hizmetlerin anısında ilçe Tarım Müdürü Murat KARDAŞ a bir plaket verdi.

Ayrıca İlçe Tarım Müdürü Murat KARDAŞ a Kangal Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği adına tüm muhtarları temsilen Karanlık Köyü Muhtarı Hüseyin AKKUŞ, Kendi Köyü adına Külekli Köyü Muhtarı Yasin AKBULUT, Yukarıhüyük Köyü adına Muhtar Hazim AKYIL ı temsilen Ali YILMAZ birer plaket takdim ettiler. Yemek programı sonunda günün anısına topluca fotoğraf çektiren davetliler EÜAŞ sosyal tesislerinden ayrıldılar.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...