reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem HIRSIZLAR YAKAYI ÇABUK ELE VERDİ

HIRSIZLAR YAKAYI ÇABUK ELE VERDİ

Bir süre önce hırsızlık yapan şahıslar kısa sürede yakayı ele verdiler.

11.Ekim Perşembe günü saat 11:00 sıralarında Şükran Ç. ve Şehnaz Ç. isimli şahıslar Gürsel Mah. Divriği caddesinde mukim ilçemiz sakinlerinden Salih Gençdoğmuş un evine hızsızlık amacı ile girmiş ve bir miktar para alarak kaçmışlardı.

Salih Gençdoğmuş un 155 polis imdat hattından durumu ihbar etmesi üzerine harekete geçen Kangal asayiş polis merkezi, ekipleri Malatya caddesinde yaptıkları araştırma ve soruşturma neticesinde aranan iki bayan teşhis edilerek yakalanarak adliyeye sevk edildi, Evden hırsızlık suçundan tutuklanan şahıslar Sivas cezaevine yollandı.

Zamanında yapılan ihbarların önemine değinen ilçe emniyet amiri Orhan Baba, 155 polis imdat hattını kullanma noktasında vatandaşların daha duyarlı olmaları gerektiğini ifade etti.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...