reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem DEVLETTEN DESTEK BEKLİYORUZ

DEVLETTEN DESTEK BEKLİYORUZ

Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, 5. Sivas Tarım ve Hayvancılık Fuarını değerlendirdi. Fuar ile alakalı en önemli konunun çiftçilere milli tarım ve yerli üretim konusunda verdikleri eğitimler ve bilgilendirmeler olduğunu belirten Çetindağ, Cumhurb

Haber Merkezi

Fuarda çiftçilerin en fazla dert yandığı konunun gübre fiyatları olduğunu ifade eden Çetindağ,"Çiftçilerimize yönelik bilgilendirmelerimizi yaptık ve gübre fiyatları konusunda devletten destek bekliyoruz? dedi.

GÜBRE FİYATLARI ÇİFTÇİYİ SIKINTIYA SOKTU

Esas hedeflerinin ´Milli Tarım ve Milli Tohum´ olduğunun altını çizen Çetindağ, "İthal olan gübrelerin fiyatlarının çok yüksek olması çiftçimiz sıkıntıya soktu. Bu konuda çiftçimizi aydınlattık. Daha çok kendi yerli organik gübrelere dönmelerini, Milli Tarıma dönmelerini anlattık. Bu konuda başarılı olduğumuzu tahmin ediyorum. Çünkü Türkiye genelinde gübre fiyatlarının pahalılığını dile getiren Sivas Ziraat Odası olarak Türkiye´de bir öncülük ettiğimize inanıyorum. Ekonomik sıkıntılardan dolayı gübre fiyatlarının ve hayvancılık yemlerinin çok pahalı olması çiftçimizi bu sıkıntılara düşürdü. Çiftçimizi bilinçlendirme bizim başlıca görevlerimizden. Onun için kendi ürünlerimizi kendimiz üretip ithalattan çok ihracat yapmamız gerekiyor, onun için bizler de ´Milli Tarım, Milli Tohum´ projesine sonuna kadar destek veriyoruz. Çiftçimiz en güzeline layık. Biz de en güzelini çiftçimize sunmak için elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...