reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem BURKÜP’te Tolga Tunalıgil dönemi

BURKÜP’te Tolga Tunalıgil dönemi

BURKÜP’te Tolga Tunalıgil dönemi

BURSA (İGFA) - Bursaspor’un önemli hareketlerinden BURKÜP’ün gerçekleşen genel kuruluna tek aday olarak giren Tolga Tunalıgil başkanlığa seçildi. Tunalıgil, seçime katılan platform üyelerinin tamamının oyunu alarak görevi kurucu başkan Hakan Dinçtürk’ten aldı.

Bursaspor için hizmet edeceklerini ifade eden BURKÜP’ün yeni başkanı Tolga Tunalıgil, “Bugüne kadar varlığı ile platformumuza değer katmış olan ve vermiş oldukları maddi ve manevi desteklerinden dolayı kurucu başkanımız Hakan Dinçtürk ve yönetim kurulu üyeleri İbrahim Başol, Tamer Çetin ve Alper Kavuşturan’a teşekkür ediyoruz. Hizmet çıtasını daha da yukarılara çıkaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Her şey Bursaspor için” dedi.

BURKÜP üyelerine gösterdikleri ilgi ve güven için teşekkür eden Tunalıgil, “Bu platformu HEP BİRLİKTE çok daha iyi yerlere taşıyacağımıza, başta canımız olan çok sevdiğimiz Bursaspor'a çok daha iyi bir şekilde fayda sağlayacağımıza eminim. Bu süreçte katkı sağlamak isteyen, fikri ve projesi olan her bir üyemize de kapımız ardına kadar açık olacak” diye konuştu.

Tolga Tunalıgil’in başkanlığını üstlendiği BURKÜP’ün yönetimi şu isimlerden oluştu: “Ömer Mustucu, Bayram Şen, Ebubekir Göksel, Ayhan Şen, Burak Çakman, Emre Güranlı.”

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...