reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem BİK Genel Müdürlüğüne Rıdvan Duran atandı.

BİK Genel Müdürlüğüne Rıdvan Duran atandı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın imzasıyla, 16 Ağustos 2019 tarihli Resmi Gazete´de yayımlanan 2019/275 sayılı atama kararıyla Kurumumuz Genel Müdürü olarak Rıdvan Duran atandı.

Basın İlan Kurumuna 2010 yılında Genel Müdür Yardımcılığı görevi ile başlayan Yakup Karaca´nın 2015 yılından itibaren yürüttüğü Basın İlan Kurumu Genel Müdürlük görevine, daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı görevini yürüten Rıdvan Duran atandı.

Basın İlan Kurumu yeni Genel Müdürü Rıdvan Duran 1972 yılında Sakarya´da doğdu. Sakarya İmam Hatip Lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi´nde üniversite eğitimini tamamladı. Sakarya Üniversitesi´nde ?Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri? bölümünde Yerel Yönetimler üzerine master yapan Duran, Sakarya´da yerel bir radyoda Genel Yayın Yönetmenliği yaptıktan sonra Adapazarı Belediyesi´nde 1994 yılında Basın ve Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. 1996-2004 yılları arasında Adapazarı Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevini üstlendikten sonra Sakarya Büyükşehir Belediyesinde aynı görevi yürüttü. 2004-2008 Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı yaptı. Duran, daha sonra SASKİ Yönetim Kurulu Üyeliği ve Sakarya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2014 yılı sonunda Anadolu Ajansı İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü olarak göreve başladı. 2017 Temmuz ayı itibariyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü olarak atanan Duran, akabinde Ticaret Bakanlığı Reklam Üst Kurul Üyeliği, Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanlığı, Sakaryaspor Kulüp Asbaşkanlığı ve Başkan Vekilliği yaptı.

2018 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı olarak göreve başladı.

Halen Türkiye Wushu-Kungfu Federasyonu Asbaşkanı olup Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır. İleri düzeyde İngilizce bilen Rıdvan Duran evli ve 4 çocuk babasıdır.

Haber Merkezi

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...