reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Arabasına Kavuştu

Arabasına Kavuştu

Felçli hasta Galip Yalçın uzun süredir hayal ettiği akülü arabasına kavuştu. Geçen hafta okumuş olduğunuz haber sonrasında Ankara’da yaşayan Davut Demirkan’ın temin etmiş olduğu akülü araba önceki gün Galip Yalçın’a teslim edildi. Mutluluğunu ifade eden Y

Geçen hafta haberini vermiş olduğumuz felçli hasta Galip Yalçın ihtiyaç duyduğu akülü arabasına kavuştu.

Ankara’da bulunan hemşehrisi Davut Demirkıran tarafından gönderilen akülü arabaya binen Yalçın, uzun süredir hayal ettiği akülü arabaya kavuşmuş olmanın mutluluğunu ifade ederek büyük sevinç yaşadığını ifade etti. Bundan böyle çarşıya-pazara kendi imkanlarıyla gidebileceğini belirten Yalçın, arabanın temin edilmesi noktasında gayret gösteren herkese teşekkürlerini ifade etti.

ARABA TAMAM ŞİMDİ SIRA EMEKLİLİKTE

Yalçın’ın bundan sonraki hedefi ise şu ana kadar çalışmış olduğu işyerlerinden yatan sigorta primlerini toplatarak malülen emekli olabilmek... 1987 yılının başından 1993 yılının son ayına kadar Kangal belediyesinde çalıştığını söyleyen Yalçın, daha sonra Adana, Ankara ve İstanbul’da çeşitli işyerlerinde çalıştığını, ancak sigorta primleri tam olarak yatmadığı için toplam 1200 günlük sigortasının çıktığını söylüyor. Yalçın, askerlik süresini saydırsa bile malülen emeklilik için gerekli olan 1800 günü bulamadığı için kalan süreyi borçlanarak emekli olmayı hedefliyor.

Başkan Öztürk ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, felçli hasta Galip Yalçın’ı evinde ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyaret esnasında başkan Öztürk’e sıkıntılarını anlatan Galip Yalçın, belediyede çalıştığı dönemlerde sigortasının tam yatmadığını, 6 yıl çalışmasına rağmen toplam 777 gün sigortasının çıktığını ifade etti. Bununla ilgili SGK’dan gelen belgeyi başkan Öztürk’e veren Yalçın, konuyla ilgilenmesini talep etti.

Başkan Öztürk, konudan haberinin olduğunu ve bundan sonra daha detaylı bir şekilde ilgilenerek gerekli çalışmaları başlatacaklarını söyledi. Başkan Öztürk, Yalçın’ın malülen emekli olabilmesi için elinden gelen gayreti göstereceğini ifade ederek evden ayrıldı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...