reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem AMAN DİKKAT

AMAN DİKKAT

Aralıksız devam eden kar yağışı sonrası Kangal başta olmak üzere il ve ilçe merkezi arasındaki yollar adeta buz pistine döndü.

Kent genelinde şiddetini ve etkisini arttıran kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler zor anlar yaşarken, çok sayıda araç yolda kaldı. Kangal- Sivas arasındaki termik santral kavşağında ise maddi hasarlı kaza meydana geldi. İbrahim Savci yönetimindeki 33 E 0536 plakalı tır kayarak bariyerlere çarptı. Herhangi bir yaralama ve can kaybının yaşanmaması tek teselli kaynağı oldu.

Kaza sonrası bir süre trafiğe kapalı kalan yol bölge trafik ekiplerinin kaza tespit tutanağından sonra araç kenara çekildi ve trafik normal akışına döndü.

Bölge trafik ekiplerinin araç sürücülerine yönelik yapmış olduğu uyarı ve tavsiyelerde araçlarında zincir bulundurmaları ve riskli bölgelerde kesinlikle zincir takılması yönünde oldu.

Öte yandan meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre hafta boyunca kar yağışının devam edeceği ifade edildi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...