reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
16
sivas360 Genel Wanda Nara ile Mauro Icardi davasında yeni gelişme

Wanda Nara ile Mauro Icardi davasında yeni gelişme

Galatasaray'ın eski yıldızı Mauro Icardi ile eski eşi Wanda Nara arasındaki hukuki süreç devam ediyor.
MUHABİR: Haber Merkezi

Wanda Nara ile Mauro Icardi davasında yeni gelişme

Çiftin kızları Francesca ve Isabella'nın pasaport işlemleri nedeniyle İtalya'da görülen davada mahkeme kararını açıkladı.

Wanda Nara, ABD'de bulunduğu sırada evine giren hırsızların kızlarına ait kimlik ve pasaportları çalmasının ardından yeni pasaport çıkarmak için harekete geçti. İtalya'daki çocuklarını Arjantin'e götürmek isteyen Nara, yasal prosedür kapsamında baba Mauro Icardi'nin onayını talep etti.

Ancak Icardi'nin imza vermeyi reddetmesi üzerine Wanda Nara konuyu Milano Mahkemesi'ne taşıdı. Arjantinli futbolcu ise çocukların izinsiz şekilde yurt dışına çıkarılmak istendiğini savunarak İtalyan mahkemelerinin bu konuda yetkili olmadığını öne sürdü.

Mahkeme, Icardi'nin itirazını reddederek kararını çocukların üstün yararı doğrultusunda verdi. Hakim, baba onayı olmadan da çocuklar adına yeni pasaport çıkarılabileceğine hükmetti. Ayrıca dava masraflarının Mauro Icardi tarafından karşılanmasına karar verildi.

Kararın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Wanda Nara, mahkemenin çocuklarının lehine karar verdiğini belirterek, "Pasaport alıp Arjantin'e dönmek için babanın rızasına gerek kalmadı. İtalya'da adalet yerini buldu. Kendilerinden çalınan pasaportları almak için sadece annelerinin imzası yeterli olacak. Yakında eve dönüyoruz." ifadelerini kullandı.

Mahkemenin kararı, Icardi ile Wanda Nara arasında uzun süredir devam eden velayet ve çocuklarla ilgili hukuki sürece yeni bir boyut kazandırdı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...