reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
sivas360 Genel NÖHÜ ile Niğde Gazeteciler Cemiyeti Arasında Önemli İş Birliği

NÖHÜ ile Niğde Gazeteciler Cemiyeti Arasında Önemli İş Birliği

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ile Niğde Gazeteciler Cemiyeti arasında eğitim, staj ve mesleki gelişim alanlarını kapsayan iş birliği protokolü imzalandı.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ile Niğde Gazeteciler Cemiyeti arasında eğitim, staj ve mesleki gelişim alanlarını kapsayan iş birliği protokolü imzalandı.

KAYNAK: İHA
NÖHÜ ile Niğde Gazeteciler Cemiyeti Arasında Önemli İş Birliği

NÖHÜ ile Niğde Gazeteciler Cemiyeti Arasında Önemli İş Birliği

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ile Niğde Gazeteciler Cemiyeti arasında eğitim, staj ve mesleki gelişim alanlarını kapsayan iş birliği protokolü imzalandı. Protokolle iletişim fakültesi öğrencilerinin mesleki deneyim kazanmaları ve yerel medya ile üniversite arasındaki bağın güçlendirilmesi hedefleniyor.

Üniversite ve yerel basın bir araya geldi

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi (NÖHÜ) ile Niğde Gazeteciler Cemiyeti arasında gerçekleştirilen protokolün imza törenine Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Koçyiğit, Cemiyet Başkanı Lütfi Demirsoy ve cemiyet yönetimi katıldı.

Törende, üniversite ile yerel basın arasında kurulacak iş birliğinin eğitim faaliyetlerine ve Niğde'nin tanıtımına sağlayabileceği katkılar ele alındı.

Demirsoy: Güçlü bir birliktelik oluşturuyoruz

Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Lütfi Demirsoy, imzalanan protokolün üniversite ile medya camiası arasındaki ilişkileri geliştireceğini belirtti.

Demirsoy, üniversitenin öncülüğünde basın ve medya alanında güçlü bir birliktelik oluşturduklarını ifade ederek iş birliğinin hem üniversitenin tanıtımına hem de İletişim Fakültesinin mesleki eğitim çalışmalarına katkı sunmasını amaçladıklarını söyledi. Protokolün hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Demirsoy, iş birliğinin hayırlı olmasını diledi.

Uslu: Ortak projelerimize birlikte yön vereceğiz

NÖHÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu ise protokolün üniversite ve kent açısından önem taşıdığını vurguladı. Cemiyet üyelerinin Niğde'nin gelişimine yönelik çalışmalarını önemsediklerini belirten Uslu, İletişim Fakültesiyle birlikte çeşitli çalışmalar, programlar ve ortak projeler yürütüleceğini kaydetti. Ayrıca ortak kullanım alanlarının belirlenerek iş birliğinin sürdürülmesinin planlandığını ifade etti.

Öğrencilere staj ve mesleki gelişim desteği

Protokol kapsamında medya ve iletişim alanlarında eğitim, uygulamalı öğrenme, staj, kariyer gelişimi, araştırma ve ortak proje faaliyetlerinin yürütülmesi hedefleniyor. İş birliğiyle öğrencilerin mesleki deneyim kazanması, ortak medya çalışmalarının gerçekleştirilmesi ve Niğde'nin tanıtımına katkı sağlanması amaçlanıyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız