reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Genel Meteoroloji'den Aydın İçin 3 Günlük Yağış Alarmı: Tedbirli Olun

Meteoroloji'den Aydın İçin 3 Günlük Yağış Alarmı: Tedbirli Olun

Aydın'da yarından itibaren 3 gün sürecek sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji verilerine göre hava sıcaklıkları 18-20 derece civarında olacak.

KAYNAK: İHA

Aydın’da Sağanak Mesaisi Başlıyor: Meteoroloji’den 3 Günlük Uyarı

Aydın il genelinde bahar güneşinin ardından yağışlı hava dalgası etkisini göstermeye hazırlanıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son verilere göre, il genelinde yarından itibaren sağanak yağışlı havanın yerel olarak aralıklarla etkili olması bekleniyor.

Hafta Başına Yağmurla Merhaba Bugünü parçalı bulutlu geçiren Aydınlıları, yeni haftada kapalı ve yağışlı bir hava bekliyor. Tahmin raporlarına göre sağanak yağışlar; Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri boyunca il merkezi ve ilçelerde yer yer kuvvetli, yer yer ise aralıklarla kendini gösterecek. Yağışlı havanın özellikle tarım arazileri ve günlük şehir trafiği üzerindeki etkilerine karşı vatandaşların tedbirli olması öneriliyor.

Hava Sıcaklıkları 18-20 Derece Civarında Yağışla birlikte hava sıcaklıklarında büyük bir düşüş beklenmese de termometrelerin 18-20 derece civarında seyretmesi öngörülüyor. Nem oranının artmasıyla birlikte hissedilen sıcaklıkların mevsim normallerinde kalacağı tahmin ediliyor.

Perşembe Günü Güneş Yeniden Doğacak Üç günlük yağışlı periyodun ardından, Perşembe ve Cuma günlerinden itibaren yağışların kenti terk etmesi bekleniyor. Haftanın son iş günlerinde gökyüzünün tekrar parçalı bulutlu bir hal alacağı ve yağış ihtimalinin ortadan kalkacağı öngörülüyor.

Yetkililer, özellikle sağanak yağışın yerel olarak kuvvetli seyredebileceği saatlerde ani sel, su baskını ve ulaşımda yaşanabilecek aksamalara karşı bölge halkını dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...