Gemerek AK Parti İlçe Başkanı Aslı Öztoprak’tan Kayseri’de Ziyaret Turu
Aslı Öztoprak, Kayseri’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Öztoprak, ziyaret programı kapsamında Memduh Büyükkılıç ve Hüseyin Akay ile bir araya geldi.
İlk olarak Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Öztoprak, Başkan Büyükkılıç ile makamında görüştü. Gerçekleşen görüşmede Gemerek’te yürütülen çalışmalar, yerel yönetim hizmetleri ve bölgesel projeler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Başkan Büyükkılıç’ın Kayseri genelinde hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdiği ziyarette, karşılıklı istişarelerin verimli geçtiği ifade edildi.
Ziyaret programı kapsamında Kayseri Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ı da makamında ziyaret eden Öztoprak, tarım ve üretim alanındaki gelişmeler üzerine görüş alışverişinde bulundu. Bölge çiftçisinin desteklenmesi ve kırsal kalkınma konularının ele alındığı görüşmede iş birliği ve dayanışma vurgusu yapıldı.
Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan İlçe Başkanı Öztoprak, gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, Gemerek’in gelişimi için kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekti. Ziyaretlerin, önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalara katkı sunması temennisinde bulunuldu.



