Denizli’ye Ateş Düştü: Uzman Çavuş Ali Solak Son Yolculuğuna Uğurlanıyor
Van’da görev yaptığı bölgede hayatını kaybeden Denizlili Jandarma Uzman Çavuş Ali Solak, memleketi Denizli’yi ve sevenlerini derin bir yasa boğdu. 32 yaşındaki genç askerin acı haberi, baba ocağı Çivril ilçesinde büyük bir üzüntüyle karşılandı.
Çivril Yasta: Acı Haber Aileye Ulaştı
Aslen Denizli’nin Çivril ilçesinden olan Ali Solak’ın vefat haberi, askeri yetkililer tarafından ailesine ulaştırıldı. Acı haberin ardından Uzman Çavuş Solak’ın baba ocağına Türk bayrakları asılırken, yakınları ve mahalle sakinleri taziye için aileye akın etti. Genç yaşta hayata gözlerini yuman Solak’ın vefati, tüm Denizli genelinde büyük bir hüzne neden oldu.
Cenaze Töreni Bugün Kıralan Mahallesi’nde
Jandarma Uzman Çavuş Ali Solak’ın naaşının memleketine getirilmesinin ardından cenaze programı netleşti. Yetkililerden alınan bilgiye göre;
- Tarih ve Saat: Bugün saat 17:30
- Yer: Çivril ilçesi, Kıralan Mahalle Camii
- Defin: Kılınacak cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verilecek.
Sevenleri Son Yolculuğunda Yalnız Bırakmayacak
Henüz 32 yaşında olan Ali Solak’ın cenazesine askeri erkanın yanı sıra çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor. Çivril Belediyesi ve yerel makamlar, cenaze töreni için gerekli hazırlıkları tamamlarken, mahalle halkı kahraman askerini son yolculuğuna uğurlamaya hazırlanıyor.