Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15°
sivas360 Asayiş Siirt'te Köy Evinde Korku Dolu Anlar! Depodaki Yangın Söndürüldü

Siirt'te Köy Evinde Korku Dolu Anlar! Depodaki Yangın Söndürüldü

Siirt Kurtalan'da bir evin odunluğunda yangın çıktı. Alevlerin üst kata sıçraması önlendi, depoda maddi hasar oluştu.

Siirt Kurtalan'da bir evin odunluğunda yangın çıktı. Alevlerin üst kata sıçraması önlendi, depoda maddi hasar oluştu.

KAYNAK: İHA
Siirt'te Köy Evinde Korku Dolu Anlar! Depodaki Yangın Söndürüldü

Siirt'te Korkutan Yangın! Alevlerin Üst Kata Sıçraması Önlendi

Siirt'in Kurtalan ilçesine bağlı Oyacık köyünde müstakil bir evin alt katında bulunan odunlukta çıkan yangın, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Odunların ve kasaların bulunduğu depoda başlayan alevler kısa sürede büyürken, ihbar üzerine bölgeye itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kurtalan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangının evin üst katındaki yaşam alanına sıçramasını engelleyerek alevleri kontrol altına aldı. Yangında herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, odunluk olarak kullanılan depoda maddi hasar meydana geldi. Olayın ardından yangının çıkış nedeninin belirlenmesi amacıyla inceleme başlatıldı.

Siirt'in Kurtalan ilçesinde müstakil bir evde çıkan yangın, ev sakinleri ve köylüler arasında paniğe neden oldu.

Olay, ilçeye bağlı Oyacık köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir evin alt katında odunluk olarak kullanılan depoda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.

Depodan yükselen dumanları fark eden ev sakinleri ve köylüler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Kurtalan'da Odunlukta Başlayan Yangın Kısa Sürede Büyüdü

Yangının çıktığı depoda odun ve kasaların bulunması nedeniyle alevler büyüdü.

İhbar üzerine olay yerine Kurtalan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile jandarma sevk edildi.

Bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri, yangının kontrol altına alınması için çalışma başlattı.

Jandarma ekipleri ise müdahalenin güvenli şekilde gerçekleştirilebilmesi amacıyla çevrede önlem aldı.

İtfaiye Ekipleri Alevlerin Üst Kata Sıçramasını Engelledi

Yangına müdahale eden ekipler, alevlerin müstakil evin üst katındaki yaşam alanına ulaşmasını önledi.

İtfaiyenin çalışması sonucunda odunlukta çıkan yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangının ardından ekipler, bölgede yeniden alevlenme yaşanmaması için soğutma çalışması gerçekleştirdi.

Yangında Yaralanan Olmadı, Depoda Maddi Hasar Oluştu

Oyacık köyünde meydana gelen olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.

Ancak yangının çıktığı odunlukta maddi hasar oluştu.

Ekiplerin soğutma çalışmalarını tamamlamasının ardından yangının neden çıktığının belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Yangının elektrik kaynaklı olup olmadığı veya başka bir nedenle başlayıp başlamadığı henüz bilinmiyor.

Olay, konutların alt katlarında bulunan odunluk ve depo gibi alanlarda yangın güvenliğinin önemini bir kez daha gündeme getirdi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız