Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
21°
sivas360 Asayiş Sağlık Çalışanlarından İlginç Tepti: "Eşeğe mi Diyoruz, Çekmeyin"

Sağlık Çalışanlarından İlginç Tepti: "Eşeğe mi Diyoruz, Çekmeyin"

Bolu’da elektrikli bisikletten düşen iki çocuktan biri yaralanırken, olayı görüntülemek isteyen gazetecilerle sağlık çalışanları arasında tartışma yaşandı.

Bolu’da elektrikli bisikletten düşen iki çocuktan biri yaralanırken, olayı görüntülemek isteyen gazetecilerle sağlık çalışanları arasında tartışma yaşandı.

KAYNAK: İHA
MUHABİR: Haber Merkezi
Sağlık Çalışanlarından İlginç Tepti: "Eşeğe mi Diyoruz, Çekmeyin"

Bolu’da elektrikli bisikletten düşen iki çocuk yaralandı

Bolu’nun Çıkınlar Mahallesi’nde elektrikli bisikletle seyir halinde olan iki çocuk, bisikletin dengesini kaybetmesi sonucu yere düştü. Kazada çocuklardan biri bacağından yaralanırken, olayın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kaza, Çıkınlar Mahallesi 3604 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sokakta elektrikli bisikletle ilerleyen iki çocuk, henüz belirlenemeyen bir nedenle bisikletin kontrolünü kaybetti. Dengesini yitiren bisikletin devrilmesi üzerine iki çocuk yere düştü.

Düşme sırasında çocuklardan biri bacağından yaralandı. Çevredekilerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi.

Sağlık ekipleri, olay yerine geldikten sonra yaralanan çocuğa ilk müdahaleyi yaptı. Ardından çocuk sedyeye alınarak ambulansa taşındı.

Kaza yerinde gazeteciler ile sağlık personeli arasında tartışma

Kazayı haberleştirmek ve olay yerinden görüntü almak amacıyla bölgede bulunan gazeteciler ile bazı sağlık çalışanları arasında tartışma yaşandı.

Kamuya açık alanda çekim yapan gazetecilere tepki gösteren sağlık personelinin, çekim yapılmaması yönünde uyarılarda bulunduğu belirtildi. Sağlık çalışanlarının gazetecilere yönelik olarak, “Sirk mi burası” ve “Çekmeyin, eşeğe mi diyoruz” ifadelerini kullandığı aktarıldı.

Gazetecilerin basın kartlarını göstermesine rağmen çekim yapılmasına izin verilmeyeceğini belirten sağlık personelinin, “İyi artık basınsınız diye her şeyi çekin” şeklinde tepki gösterdiği ifade edildi.

Olay sırasında yaşanan tartışma, kazanın haberleştirilmesi amacıyla olay yerinde bulunan gazeteciler ile sağlık ekipleri arasında kısa süreli gerginliğe neden oldu.

Yaralı çocuk hastaneye kaldırıldı

Elektrikli bisiklet kazasında yaralanan çocuk, olay yerindeki müdahalenin ardından sağlık ekiplerince ambulansa alındı. Yaralı çocuk, daha sonra İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili olay yerinde polis ekiplerinin de çalışma yaptığı öğrenildi. Olayın meydana geliş şekline ilişkin incelemenin sürdüğü belirtildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız