Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
10°

Kağıthane'de Uyuşturucu Operasyonu! 2 Şüpheli Yakalandı

İstanbul Kağıthane'de jandarma operasyonunda narkotik köpeği 10 kilo skunk buldu. 2 şüpheli gözaltına alındı.

Kağıthane'de Uyuşturucu Operasyonu! 2 Şüpheli Yakalandı

İstanbul'da Narkotik Köpeği 10 Kilo Uyuşturucu Buldu!

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde jandarma ekiplerinin bir iş yerine düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 10 kilogram skunk ele geçirildi. Narkotik köpeğinin de katıldığı aramalarda uyuşturucu madde bulunurken, iş yerinde yakalanan 2 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon kapsamında 3 cep telefonuna da el konuldu.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde imalatı ve ticaretine yönelik yürüttükleri çalışmalar kapsamında Kağıthane ilçesinde belirlenen bir iş yerine operasyon düzenledi.

Edinilen bilgilere göre, şüphelilerin skunk türü uyuşturucu madde imal ederek piyasaya sürmeye hazırlandıkları yönündeki tespitler üzerine çalışma başlatıldı.

Kağıthane'de İş Yerine Jandarma Baskını

Jandarma ekipleri, yürütülen çalışmaların ardından uyuşturucu madde imalatı ve ticaretiyle bağlantılı olduğu değerlendirilen iş yerine operasyon gerçekleştirdi.

Operasyon sırasında iş yerinde bulunan 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin yakalanmasının ardından ekipler, iş yerinde detaylı arama yaptı.

Arama çalışmalarına, uyuşturucu maddelerin tespitinde kullanılan eğitimli narkotik köpeği de katıldı.

Narkotik Köpeği 10 Kilogram Skunk Buldu

İş yerindeki aramalar sırasında narkotik köpeğinin yardımıyla toplam 10 kilogram skunk ele geçirildi.

Jandarma ekipleri tarafından bulunan uyuşturucu maddeye el konuldu.

Operasyon kapsamında ayrıca iş yerinde bulunan 3 cep telefonu da incelemeye alınmak üzere muhafaza altına alındı.

Ele geçirilen uyuşturucu madde ve dijital materyallerin soruşturma kapsamında değerlendirileceği belirtildi.

2 Şüpheli Gözaltına Alındı

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda yakalanan 2 şüpheli gözaltına alındı.

Şüpheliler hakkında uyuşturucu madde imalatı ve ticaretine yönelik adli işlemler başlatıldı.

Gözaltına alınan kişilerin adliyeye sevk edilip edilmediğine ilişkin henüz ayrıntılı bilgi paylaşılmadı.

Kağıthane'de gerçekleştirilen operasyonla ilgili adli süreç devam ediyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız