Suşehri’nde Eğitim, Güvenlik ve Altyapı Çalışmaları Ele Alındı
Suşehri Kaymakamı Mahmut Fazıl Yıldız, Belediye Başkanı Ahmet Ayhan Kayaoğlu ve ilçe protokolü, Hürriyet İlkokulu’nda düzenlenen İlköğretim Haftası programına katıldı. Programda yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliklere iştirak edildi.
İlçede öğrencilerin güvenliğine yönelik çalışmalar kapsamında ise Kaymakam Mahmut Fazıl Yıldız başkanlığında Koruyucu ve Önleyici Okul Güvenliği Toplantısı düzenlendi. Toplantıya Belediye Başkanı Ahmet Ayhan Kayaoğlu, ilgili kurum müdürleri ve okul müdürleri katıldı.
Öte yandan Kesikkaş Köyü yeni yerleşim alanında hak sahiplerinin belirlenmesine yönelik kura çekim programı gerçekleştirildi.
Kaymakam Yıldız, Belediye Başkanı Kayaoğlu ile birlikte İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Osman Tuncer’i makamında ziyaret ederek ilçedeki çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.
GAZİ FEHMİ KAYA’NIN İSMİ KÖPRÜDE YAŞATILACAK
Suşehri’nde gazilere yönelik vefa çalışması da gerçekleştirildi. Milletin huzuru için fedakârlık gösteren gazilere duyulan minnetin bir ifadesi olarak, Yürekli ve Kızıltaş köyleri grup yolu üzerinde bulunan köprüye, Kars Sarıkamış’ta terörle mücadele sırasında gazi olan Fehmi Kaya’nın adı verildi.
İlçedeki ulaşım altyapısına yönelik çalışmalar da devam ediyor. Kaymakam Mahmut Fazıl Yıldız, İlçe Özel İdare Müdürü Fatih Şahin refakatinde, 2026 Yılı İl Özel İdaresi Yatırım Programı kapsamında Çakırlı Köyü yolunda sürdürülen asfalt yama çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

