reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Yaşam Yozgat Valiliği Konferans Salonu'nda Kahramanmaraş Merkezli Deprem Çalışmaları Anlatıldı

Yozgat Valiliği Konferans Salonu'nda Kahramanmaraş Merkezli Deprem Çalışmaları Anlatıldı

Yozgat Valiliği Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, İl AFAD Müdürü Rifat Genç tarafından Kahramanmaraş merkezli depremlerde yapılan çalışmalar anlatıldı. Programda depremle ilgili sinevizyon gösterisi izlettirildi ve Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan ile Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse gibi önemli isimler açıklamalarda bulundu.

KAYNAK: İHA

Yozgat Valiliği Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte İl AFAD Müdürü Rifat Genç tarafından Kahramanmaraş merkezli depremlerde yapılan çalışmalar anlatıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda depremle ilgili sinevizyon gösterisi izlettirildi.

Daha sonra açıklamalarda bulunan Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, depremde hayatını kaybedenlere rahmet diledi. Tunceli Valisi iken deprem dolayısıyla görev aldığı Adıyaman’da yaşadıkları hatıraları anlatan Vali Özkan, deprem felaketinin bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse’de depremin ilk gününden itibaren yardımlara başladıklarını söyleyerek, Hatay’ın Hassa ilçesine 420 tır yardım gönderildiğini ve bunun 380 tırının Yozgat genelinden ulaştırıldığını belirtti. Hatay’ın Hassa ilçesiyle gönül bağı kurduklarını da anlatan Başkan Köse, duyarlılıklarından dolayı Yozgat halkına da teşekkür etti.

Konuşmaların ardından AFAD gönüllerine teşekkür belgesi verildi. İl Müftüsü Ali Gülden tarafından edilen duanın ardından program sona erdi.

Programa Cumhuriyet Başsavcısı Recep Sevgili, İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, POMEM Müdürü Zafer Kişi, kurum amirleri ve AFAD gönülleri katıldı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...