reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Yaşam Yasadışı Kınalı Keklik Avı Pahalıya Patladı!

Yasadışı Kınalı Keklik Avı Pahalıya Patladı!

Bitlis Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Müdürlüğü ekipleri yasak olarak avlanan avcılara yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yasadışı kınalı keklik avı yapan bir kişiye toplam 64 bin 855 TL para cezası uygulandı.

KAYNAK: İHA

Tatvan’a bağlı Yelkenli Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri yaptıkları yol kontrolünde durdurdukları bir araç içerisinde 4 adet kınalı keklik (canlı mühre) tespit etmesi üzerine Ahlat ilçe Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliğine bilgi verdi.

DKMP Ahlat Şefliği personeli olay yerine giderek, yasadışı av yaptığını tespit ettiği bir kişi hakkında, 24 bin 855 TL İdari para cezası ile 4 adet kınalı kekliğe karşılık 40 bin TL tazminat para cezası olmak üzere toplamda 64 bin 855 TL para cezası uyguladı. Ayrıca ele geçirilen 4 Kınalı Keklik ise ekipler tarafından muhafaza altına alındı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...