reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Yaşam Sivaslı Behzat Satılmış, Yılanı Eliyle Besleyip Su Verdi

Sivaslı Behzat Satılmış, Yılanı Eliyle Besleyip Su Verdi

Sivas'ın Gemerek ilçesine bağlı Yeniçubuk kasabasında yaşayan Behzat Satılmış, eline aldığı bir yılanla sadece sohbet etmekle kalmadı, aynı zamanda ona kendi elleriyle su içirerek bu anları cep telefonuyla ölümsüzleştirdi.

KAYNAK: İHA

Sivas’ın Gemerek ilçesine bağlı Yeniçubuk kasabasında yaşayan Behzat Satılmış, eliyle tuttuğu yılanla sohbet edip, elleriyle su içirdikten sonra doğaya bıraktı.

Yeniçubuk kasabasında yaşayan Behzat Satılmış, doğayla kurduğu sıra dışı bağla dikkat çekiyor. Behzat Satılmış, eline aldığı bir yılanla hem konuştu hem de elleriyle su içirdi. O anları cep telefonuyla kaydeden Satılmış, yaklaşık 3 yıl önce de bir yılanla benzer bir diyalog yaşadığını söyledi. Yılanların yerini bildiğini ve özellikle bu mevsimde deri değiştirdiklerini dile getiren Satılmış, yılana elleriyle su içirdikten sonra doğaya bıraktı.

"Yılanlar ile haşır neşirliğim var"

Yılanla kurduğu iletişim ve ona su içirdiği anları anlatan Behzat Satılmış,

"Yılanlar ile biraz haşır neşirliğim var. 3 sene önce bir yılanla diyaloğum olmuştu. Aslında yılanlar iki taneydi, bir tanesini göremedim. Bu yılanı gördüm, yerlerini biliyordum. Hatta baktım ikincisini de buldum. Bu mevsimde yılanların deri atma olayı var. Ben de insanlık namına daha önce de diyaloğum olduğu için su içirdim. Su içirdikten sonra gidip doğaya bıraktım. İyi bir şey yaptığımı düşünüyorum"

dedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...