reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Yaşam Orman teşkilatı, her türlü tehlikeye karşı hazır

Orman teşkilatı, her türlü tehlikeye karşı hazır

Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte orman yangınlarına karşı mücadele konusu yeniden gündemde. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ormanları her türlü tehlikeden korumak için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

​Orman Genel Müdürlüğünde, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın katılımıyla "Orman Yangınlarıyla Mücadele Toplantısı" düzenlendi. Toplantıda Bakan Yardımcıları Veysel Tiryaki, Ebubekir Gizligider ve Nihat Pakdil, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Orman Genel Müdür Yardımcıları ve Orman Bölge Müdürleri de bulundu.

Toplantıda konuşan Bakan Yumaklı, "Orman varlığımızı artırmak ve ormanlarımızı yangınlar başta olmak üzere her türlü tehlikeden korumak için var gücümüzle çalışıyoruz." dedi.

Ormanlarımızı korumak ve gelecek nesillere aktarmak için gece gündüz demeden cansiparane mücadele eden ormanın kahramanlarına teşekkür eden Yumaklı, bu mücadelede hayatını kaybedenlere de Allah'tan rahmet diledi.

Bakan Yumaklı, 'Türkiye Yüzyılına Nefes' olmak amacıyla hep birlikte daha fazla gayret göstereceklerini vurguladı./Malike Sarıbek

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...