reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Yaşam Kemaliye Kültür ve Doğa Sporları Şenliği 23 Haziran’da başlıyor

Kemaliye Kültür ve Doğa Sporları Şenliği 23 Haziran’da başlıyor

44. Uluslararası Erzincan Kemaliye (Eğin) Kültür ve Doğa Sporları Şenliği 23 Haziran-25 Haziran 2023 tarihlerinde yapılacak.

KAYNAK: İHA

Kemaliye, 23-25 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan 44. Uluslararası Erzincan Kemaliye Kültür ve Doğa Sporları Şenliği'ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin en uzun soluklu, içerik olarak en zengin, katılım olarak en popüler, birbirinden enerjik, aktif, farklı disiplinlerdeki etkinliklerle dolu.

Konu ile ilgili Erzincan Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;“44. Uluslararası Erzincan Kemaliye Kültür ve Doğa Sporları Şenliğine davetlisiniz.

Kemaliye'nin eşsiz doğası, bu doğada yapılabilen onlarca sporu ve kültürel çekiciliğini sergileyen Şenlikler, Erzincan Valiliğinin himayelerinde, Kemaliye Belediyesinin ev sahipliğinde, Kemaliye Kaymakamlığının destekleri ve Kemaliye Kültür ve Kalkınma Vakfı ( KEMAV) öncülüğünde yapılacak.

Şenlik çerçevesinde düzenlenecek olan Kemaliye İpek Yolu maratonu 50K, taşyolu koşusu 22K, karanlık kanyon koşusu 10K, dikey kilometre koşusu 5K +1040m, festival koşusu 5K, eğin dağı patika yürüyüşleri 20K +1300, dağ bisikleti yarışı, Dağcılık Federasyonu kampı ve tırmanma etkinlikleri, akarsu ve göl sporları gibi birçok aktiviteyi içermekte.

Ülkemizde başka hiç bir yerde bulunmayan ve 7 den 70 herkesin güvenle yapabileceği “ Via Ferrata” tırmanışlarıyla başınız göğe erecek.

Bu yıl 44. kez düzenlenen Uluslararası Erzincan Kemaliye Kültür ve Doğa Sporları Şenliği, Kemaliye'nin benzersiz atmosferini deneyimlemek isteyen 7’den 77’ye herkesi bekliyor. Bu etkinlik, doğaseverler,

sporcular, kültür meraklıları ve gezginler için bir buluşma noktası olacak. Kemaliye, misafirperverliği ve eşsiz deneyimleriyle unutulmaz anlar sunmaya hazır.”

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...