reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Yaşam Darende OSB'de İşçiler Zor Durumda: İçme Suyu Krizi Yaşayan Tarım İşçilerinden Yetkililere Çağrı!

Darende OSB'de İşçiler Zor Durumda: İçme Suyu Krizi Yaşayan Tarım İşçilerinden Yetkililere Çağrı!

Malatya'nın Darende ilçesinde kayısı hasadında çalışan mevsimlik tarım işçileri, yaşadıkları zorlu koşulları bir kez daha gündeme getirdi. Özellikle içme suyu sorunu, işçilerin en büyük sıkıntısı olarak öne çıkıyor.

KAYNAK: İHA

Malatya’ya çevre illerden gelerek kayısı hasında çalışan mevsimlik tarım işçileri yaşam şartlarının iyileştirilmesini istiyor.

Darende ilçesinde kayısı hasadında çalışan mevsimlik tarım işçileri, başta içme suyu olmak üzere bir takım temel ihtiyaçlarını karşılamaktan sorun yaşadıklarını belirterek, yaşam şartlarının iyileştirilmesini istedi.

Darende Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) konaklayan bir grup mevsimlik tarım işçisi, zor şartlar altında çalıştıklarını ifade ederek, özellikle içme suyu konusunda büyük sorun yaşadıklarını kaydetti. Bölgedeki içme sularının insan sağılığını tehdit eder boyutta olduğunu ileri süren işçiler bir çok yakınının sağlık sorunu yaşadığını aktararak yetkililerden yardım istedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...