reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Yaşam Çifte Telli Müziğiyle Şehirde Pozitif Enerji Yayıyor

Çifte Telli Müziğiyle Şehirde Pozitif Enerji Yayıyor

Eskişehir’de pazarda hamallık yapan Ali Ilgın, işten çıktıktan sonra takım elbise giyip teybi ile birlikte müzik eşliğinde sokak sokak dolaşarak dans ediyor.

KAYNAK: İHA

Şehrin renkli kişiliklerinden birisi olan Ali Ilgın, işten geriye kalan vakitlerinde elinden hiç ayırmadığı teybi kent meydanında geziyor. Hem çevredeki vatandaşlar ile hem de kendi başına dans ederek ilginç görüntüler ortaya çıkartan Ilgın, Tarihi Odunpazarı Evleri gibi şehrin önemli noktalarında turistlerin de eğlenceli zaman geçirmesini sağlıyor. Özellikle çifte telli müzikleri çok seven Ilgın, kendine has dans hareketleri ile görenleri güldürüyor.

İş çıkışlarında çifte telli açarak geziyor

Günlük rutini ve müzik açıp sokak sokak gezmesi hakkında konuşan Ali Ilgın,

"Pazarlarda hamal olarak çalışıyorum. Müzik çalınca insanlar mecbur oynuyorlar. Adalar taraflarına gidiyorum. Bu teyp bataryalı, doldurunca bitmiyor. Bu şekilde idare ediyorum işte. Bu aleti işten çıktıktan sonra Odunpazarı’na doğru gelirken hamal arabasının içine koyuyorum, çifte telli açarak geliyorum"

dedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...