reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Yaşam Bozkır'ın Nazar Boncuğu Gökpınar Gölü AFAD Ekipleri Tarafından Temizlendi!

Bozkır'ın Nazar Boncuğu Gökpınar Gölü AFAD Ekipleri Tarafından Temizlendi!

Sivas'ın Gürün ilçesinde bulunan ve "Bozkır'ın Nazar Boncuğu" olarak da adlandırılan Gökpınar Gölü, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından 2-3 Ekim 2023 tarihleri arasında temizlendi.

KAYNAK: İHA

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve berraklığıyla kendine hayran bırakan Gökpınar Gölü, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ( AFAD) ekipleri tarafından temizlendi.

Sivas’ın Gürün ilçesine bulunan ve Cumhurbaşkanı Kararı ile "hassas korunacak alan" olarak tescil edilen Gökpınar Gölü, berrak suyuyla doğaseverlerin dikkatini çekiyor. Doğal turkuaz rengi ile görenleri kendine hayran bırakan yaklaşık 15 metre derinliğindeki göl aynı zamanda dünyanın en berrak suyuna sahip göllerden bir tanesi olarak gösteriliyor. "Bozkır’ın Nazar Boncuğu" olarak da adlandırılan gölde Tokat ve Sivas İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) bünyesinde görevli balık adamlar, tüplü dalış yaparak dip ve yosun temizliği yaptı. Yaşanabilecek herhangi bir olumsuz durum içinse boğulmalara müdahale kapasitesini artırmak amacıyla dalgıçlara 3 gün süren eğitim verildi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...