reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Yaşam Başkan Mustafa Yalçın: "Şehitlerimizin Fedakarlıkları Sayesinde Özgürüz"

Başkan Mustafa Yalçın: "Şehitlerimizin Fedakarlıkları Sayesinde Özgürüz"

Talas Belediyesi, Kurban Bayramında Halef Hoca Mezarlığı'nda düzenlediği mevlit ve dua programıyla aziz şehitleri andı. Başkan Mustafa Yalçın'ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe şehit yakınları ve gaziler yoğun ilgi gösterdi.

KAYNAK: İHA

Talas Belediyesi, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitleri unutmadı. Halef Hoca Mezarlığı’nda Kurban Bayramı münasebetiyle düzenlenen anlamlı programda, şehitler mevlit ve dualarla yad edildi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programda, Kur’an-ı Kerim ve mevlit okunarak şehitler için dualar edildi. Başkan Yalçın, burada yaptığı açıklamada, "Onların fedakârlıkları sayesinde bugün özgürce nefes alıyor, geleceğe umutla bakıyoruz" diyerek şehitlerin bağımsızlık uğruna verdikleri mücadeleyi bir kez daha hatırlattı.

Programa, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz’un yanı sıra şehit yakınları, gaziler, asker ve polis teşkilatından temsilciler de katıldı. Başkan Yalçın, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak,

"Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, katılımlarıyla bu duygulu anlara ortak olan herkese teşekkür ediyorum. Bu vesile ile de tüm şehit ailelerimizin bayramlarını kutluyor, büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden ve gönüllerinden öpüyorum"

dedi.

Programın sonunda Başkan Yalçın, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz’a Türk Bayrağı hediye etti.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...