reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Spor Ziya Erdal, 17 Yıllık Sivasspor Macerasına Duygusal Bir Vedayla Nokta Koydu

Ziya Erdal, 17 Yıllık Sivasspor Macerasına Duygusal Bir Vedayla Nokta Koydu

Sivasspor'un sembol isimlerinden, 17 yıldır kırmızı-beyazlı formayı terleten ve takım kaptanlarından Ziya Erdal, yaptığı yazılı açıklamayla kulüpten ayrıldığını duyurdu. 37 yaşındaki tecrübeli sol bek, taraftarlara ve camiaya duygu yüklü bir veda mesajı iletti.

KAYNAK: İHA

Sivasspor’da sözleşmesi sona eren takım kaptanlarından Ziya Erdal, yaptığı yazılı açıklamayla takımdan ayrıldığını duyurdu.

Sivasspor formasını 17 yıldır terleten ve kırmızı-beyazlılarla sözleşmesi sona eren 37 yaşındaki futbolcu Ziya Erdal, yaptığı yazılı açıklamayla camiaya veda etti.

Erdal, açıklamasında şunları kaydetti:

"15 yıl A Takım, iki yıl PAF Takım Toplam on yedi yıl ekmeğini yediğim, formasını terlettiğim yuvama veda vakti Bu uzun yolculukta birlikte yürüdüğüm kıymetli başkanlarıma, kulüp yöneticilerime, değerli hocalarıma ve teknik ekiplerine, takım arkadaşlarıma, kulüp çalışanlarına ve her zaman yanımda olan; yeri bende apayrı olan büyük Sivasspor taraftarına kalpten teşekkür ederim. Bu uzun serüvene; dört kez UEFA Avrupa Kupası’na katılmanın gururunu, bir Türkiye Kupası şampiyonluğunu, bir TFF 1. Lig şampiyonluğunu ve bir PAF Ligi şampiyonluğunu sığdırdım. Her anında bu formayı gururla, onurla taşıdım. Elbette gönül isterdi ki bu vedayı çok daha güzel bir tabloda yapayım Bir alt lige düşmek içimi acıtıyor. Ama inanıyorum ki Sivasspor yeniden ayağa kalkacak ve Süper Lig’e dönecek. Çünkü bu takımın arkasında yıkılmaz bir şehir, vazgeçmeyen bir taraftarı var. Yiğidolar, Sivasspor’un gerçek gücü, tutkusu ve ruhu sizlersiniz. Her zorlu anda, her umut ışığında, sahadaki yorgun bedenleri yeniden ayağa kaldıran siz oldunuz. Sizler sadece bir taraftar topluluğu değil, bu büyük ailenin en güçlü direklerisiniz. Benim için en büyük zenginlik; geride kırık bir kalp bırakmadan, sevgiyle hatırlanmak Hakkınızı helal edin, benden yana helal olsun. Sevginiz, dualarınız ve dostluğunuz hep kalbimde olacak. Bu kalp Sivasspor diye atmaya devam edecek Sözlerime son verirken; adı "Vefa Sezonu" olan bir yılda, on yedi yıl boyunca bu arma için ter döken oyuncularına bir teşekkürü bile çok görüp, vefasızlık edenleri siz şanlı Yiğidoların takdirine bırakıyorum. Ancak sevdamız, sadakatimiz ve emeğimiz hiçbir zaman bir teşekkürle ölçülmedi, ölçülmeyecek de. Ben gönlümde her zaman Sivasspor’a ve bu güzel şehre bağlı kalacağım. Allah’a emanet olun. Sevgi ve saygılarımla"

Ziya Erdal, kırmızı-beyazlı formayla toplamda 415 maça çıktı. Başarılı futbolcu, Sivasspor’da 9 gol kaydederken, 27 bin 809 dakika sahada kaldı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...