reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Spor Yusuf Dikeç'in Olağanüstü Başarısı: Kayseri Gurur Duyuyor!

Yusuf Dikeç'in Olağanüstü Başarısı: Kayseri Gurur Duyuyor!

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç ile uzun yıllardır çalıştığını ve sporcuyla gurur duyduğunu belirtti.

KAYNAK: İHA

Kayseri Gençlik ve Spor İlMüdürü Ali İhsan Kabakcı, ekipman kullanmadan kendine has tarzıyla Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç ile çok uzun yıllar çalıştığını ve kendisi ile gurur duyduğunu söyledi.

Final atışlarındaki görüntüsü ile bir anda sosyal medyada fenomen haline gelen Milli Sporcu Yusuf Dikeç ile ilgili olarak Kayseri Gençlik ve Spor İlMüdürü Ali İhsanKabakcı dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Halen Yusuf Dikeç ile Kayseri Gençlik ve Sor İlMüdürlüğü’nün ortak çalışmalar yürüttüğünü dile getiren Kabakcı müsabakalarını zevkle takip ettiğini söyledi.

Konula ilgili olarak, il müdürlüğünün resmi sosyal medya sayfasında şu açıklamalara yer verildi:

“Havalı Tabanca Sporcusu Yusuf Dikeç, 2024 Paris Olimpiyat Oyunlarındaki başarısıyla dünya gündeminde. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Ali İhsan Kabakcı’nın Kahramanmaraş İl Müdürlüğü döneminde yakın çalışmalar gerçekleştirdiği sporcumuz Yusuf Dikeç ile halen Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’müzde ortak çalışmalarımız devam ediyor.”

İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı da sporcu ile ilgili,

“Gerçekten bugün bizlerin gurur günüdür. Öncelikle Yusuf Dikeç, kardeşimizi canı gönülden tebrik ediyorum ve kutluyorum. Kendisi çok çalışkan azimli bir sporcu hal böyle olunca başarıda kaçınılmaz oluyor. Kahramanmaraş’ta İl Müdürlüğü yaptığım dönemde sıkça bir araya geldiğim, müsabakalarını keyifle izlediğim bir sporcuydu. Ekipman kullanmadan kendine has tarzıyla Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında çok rahat bir şekilde gümüş madalyanın sahibi oldu. Tekrardan kendisini kutluyor başarılarının devamını diliyorum”

ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...