reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Spor UEFA Konferans Ligi’nde en güzel gol Sivassporlu Erdoğan Yeşilyurt’tan

UEFA Konferans Ligi’nde en güzel gol Sivassporlu Erdoğan Yeşilyurt’tan

UEFA Konferans Ligi’nde en güzel gol Sivassporlu Erdoğan Yeşilyurt’tan

KAYNAK: İHA

DG Sivasspor’da forma giyen Erdoğan Yeşilyurt’un bu sezon İtalyan temsilcisi Fiorentina’ya attığı gol, UEFA Konferans Ligi’nde yılın golü seçildi.

UEFA, Avrupa Konferans Ligi’nde 2022-2023 sezonunun en iyi golünü açıkladı. Sivassporlu Erdoğan Yeşilyurt’un, İtalya Serie A takımı Fiorentina’ya, 9 Mart 2023’te oynanan karşılaşmada attığı gol, sezonun en iyi golü seçildi.

UEFA’nın sosyal medya hesabında yer alan açıklamaya göre Erdoğan Yeşilyurt; Moffi (Nice), Immobile (Lazio), Diouf (Basel), Chukwueze (Villarreal), Saponara, Kouame (Fiorentina), Bowen ve Rice’ı (West Ham United) geride bırakarak bu başarıyı yakaladı.

Sivasspor Kulübü’nden paylaşım

Sivasspor Kulübü de konu ile ilgili paylaşımda bulundu. Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, “Futbolcumuz Erdoğan Yeşilyurt’un Fiorentina’ya attığı gol, UEFA Konferans Ligi’nde yılın golü seçildi. 16 Mart tarihinde sahamızda oynanan maçta ceza sahası dışından kaleye adeta bir füze gönderen tecrübeli oyuncumuzun golü sezonun en iyi golü seçildi” denildi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...