reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Spor TÜFAD’dan 19 Mayıs Futbol Turnuvası

TÜFAD’dan 19 Mayıs Futbol Turnuvası

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kayseri Şubesi tarafından 19 Mayıs Futbol Turnuvası düzenlenecek. Dört takımın katılacağı turnuva maçları TÜFAD Kayseri Tesisleri’nde oynanacak.

19 Mayıs etkinlikleri kapsamında TÜFAD Kayseri Şubesi tarafından dörtlü futbol turnuvası düzenlenecek. Turnuvaya TÜFAD, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti, Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kapalı Kale Taraftarlar Grubu takımları katılacak. Maçlar TÜFAD Kayseri Tesisleri’nde bulunan çim sahada oynanacak. Maçlar 25’er dakikadan oluşan 2 devre şeklinde oynanacak. Üçüncülük dördüncülük ve final maçları ise 30’ar dakikalık tek devre üzerinden yapılacak. Takımlar 8 oyuncu ve 1 kalecide oluşacak. Maçlarda oyuncu değişikliği 5 kişi ile sınırlı olacak. Beraberlik ile biten maçlar sonunda penaltı atışlarına geçilecek ve oyuncular 35 yaş üstü olacak.

TÜFADKayseri Şube Başkanı Ahmet Yıldız, bu turnuva ile birlikte kurumlar arasında dostluk ve arkadaşlık duygularını pekiştirmeyi amaçladıklarını söyledi. Yıldız, “Cumartesi günü tüm sporseverleri TÜFAD Tesislerimize bekliyoruz. Turnuvaya katılım sağlayan takımlara şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...