reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Spor Sivas’ta Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası Coşkuyla Devam Ediyor!

Sivas’ta Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası Coşkuyla Devam Ediyor!

Sivas’ta düzenlenen Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası, büyük bir heyecanla sürüyor. Türkiye Halter Federasyonu ve Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen şampiyona, 4 Eylül Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor. 30 ilden 39 kulüp ve 400 sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuva, sporseverleri bir araya getiriyor.

KAYNAK: İHA

Sivas’ta başlayan Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası tüm hızıyla devam ederken, şampiyonanın seremonisi Sivas Vali Yardımcısı Yusuf Keten, Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü ve il protokolünün katılımıyla yapıldı.

Türkiye Halter Federasyonu ile Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde yapılan Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası sürüyor. 4 Eylül Spor Salonu’nda devam eden heyecan dolu şampiyonaya 30 ilden, 39 kulüp ve 400 sporcu katılım sağlıyor. Bu kapsamda dün başlayan şampiyonanın seremonisi bugün Sivas Vali Yardımcısı Yusuf Keten, Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Aslan Abid Uğuz, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, il protokolü, federasyon yetkilileri, antrenörler ve sporcuların katılımıyla yapıldı.

Sporcuların tören yürüyüşü ile başlayan seremoni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Açılış seremonisinde Sivas Vali Yardımcısı Yusuf Keten, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü konuşma yaparak, sporculara başarılar diledi. Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Keten ile il protokolü bazı kategorilerde dereceye giren sporculara madalya verdi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...