reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Spor Kayseri’nin BAL takımları ilk yarıda kırmızı kart görmedi

Kayseri’nin BAL takımları ilk yarıda kırmızı kart görmedi

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) sona eren ilk yarıda oynanan bin 116 maç sonunda toplam 344 kırmızı çıktı. Bu sezon 11. Grup’ta yer alan iki Kayseri takımı Hacılar Erciyesspor ile Develigücü ligin ilk yarısını kırmızı kart görmeden tamamladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig’de ilk yarı istatistiklerini açıkladı. Buna göre ligin ilk yarısında oynanan bin 116 maç sonunda 344 kart çıktı. 79 ilden 169 takımın mücadele ettiği ligde 1. Grup’ta yer alanKayseri takımları Hacılar Erciyesspor ile Develigücü takımları hiç kırmızı kart görmeyerek dikkat çekti. Bu sezon ligde en çok kırmızı kart gören takımlar 9 kırmızı kart ile; Eskişehir Demirspor ve Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor takımları olurken bu takımları 8 kırmızı kart ile Kilisspor taki etti. Ligin ilk yarısında toplamda 23 takım hiç kırmızı kart görmedi.

169 takım arasında en az sarı kart gören takım Develigücü

Bölgesel Amatör Lig’in ilk yarısında oynanan maçlarda toplam 6 bin 514 sarı kart çıktı. Bu kulvarda en az sarı kart gören iki takımdan birinin Develigücü olması dikkat çekti. İlk yarıda sadece 19 sarı kart gören Develigücü ile 12Bingölspor en az sarı kart gören takımlar oldu. Bunun yanında en çok sarı kart gören takımlar ise 62 sarı kartla İstanbul Anadolu Futbol Yatırımları A.Ş. ile Sarayönü Belediyespor (Konya), 59 sarı kartla Beylerbeyi 1911 F.K. (İstanbul) ile Kartal Sportif Faaliyetleri A.Ş. (İstanbul), 57 sarı kartla Bayrampaşa Spor A.Ş. (İstanbul) ile Niksar Belediyespor takımları oldu.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...