reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Spor Kayserili Karateci Kaan Kandemir Türkiye Üçüncüsü Oldu!

Kayserili Karateci Kaan Kandemir Türkiye Üçüncüsü Oldu!

Ankara'da düzenlenen Türkiye Ümit, Genç, U21 Karate Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri'nde Kayserili karate sporcusu Kaan Kandemir büyük bir başarıya imza attı. Bin 500 sporcunun katıldığı şampiyonada, 68 kiloda Genç Kumite kategorisinde mücadele eden Kandemir, Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

KAYNAK: İHA

Kayserili karate sporcusu Kaan Kandemir, Ankara’da yapılan Türkiye Ümit, Genç, U21 Karate Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri’nde mücadele ettiği kategoride Türkiye üçüncüsü oldu.

Türkiye Ümit, Genç, U21 Karate Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri 2-6 Ocak 2025 tarihleri arasında Ankara Taha Akgül Spor Salonu’nda 37 farklı kategoride bin 500 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Şampiyonada mücadele eden Kayserili sporcu Kaan Kandemir, mücadele ettiği 68 kiloda Genç Kumite kategorisinde Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada,

“Sporcumuz Kaan Kandemir ve antrenörü Metin Balkaya’yı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz”

denildi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...