reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Spor HADAK Sporcuları Sütdonduran Yaylası'nda Yüksek İrtifa Kampı ile Yeni Sezona Hazırlanıyor!

HADAK Sporcuları Sütdonduran Yaylası'nda Yüksek İrtifa Kampı ile Yeni Sezona Hazırlanıyor!

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Hacılar’ın coğrafi konumu itibariyle sporculara elverişli alanlar sunduğunu belirtti. Belediye başkanlığının yanı sıra HADAK (Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü) Spor Kulübü’nün de başkanı olan Özdoğan, HADAK da sporcuların kayak dalında birçok başarıya imza attığını vurguladı. Başkan Özdoğan, “15 kişilik dağ kayağı sporcumuz yeni sezona 2800 metre rakımlı Sütdonduran Yaylası’nda yüksek irtifa kampı yaparak hazırlanıyorlar” dedi.

KAYNAK: İHA

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Hacılar’ın coğrafi konumu itibariyle sporculara elverişli alanlar sunduğunu belirtti.

Belediye başkanlığının yanı sıra HADAK (Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü) Spor Kulübü’nün de başkanı olan Özdoğan, HADAK da sporcuların kayak dalında birçok başarıya imza attığını vurguladı.

Başkan Özdoğan,

“15 kişilik dağ kayağı sporcumuz yeni sezona 2800 metre rakımlı Sütdonduran Yaylası’nda yüksek irtifa kampı yaparak hazırlanıyorlar”

dedi.

Kış döneminde katıldığı yarışmalarda başarılı sonuçlar elde eden Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü sporcuları yaz döneminde kamplarını 2800 metre rakımlı Sütdonduran Yaylası’nda yapıyorlar.

Sporcuların yaz döneminde burada yaptıkları kampı başarılı bir şekilde gerçekleştirdiğini ve kış döneminde başarılı sonuçlara imza attıklarını ifade eden Hacılar Belediyesi ve aynı zamanda kısa adı HADAK olan Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü Başkanı Bilal Özdoğan,

“Sütdonduran Yaylası’nın zorlu ve çeşitli doğa koşulları, sporcuların hem fiziksel hem de mental olarak gelişmesine olanak sağlıyor. Kamp boyunca gerçekleştirilen antrenmanlarla sporcular, yaklaşan yarışmalara en iyi şekilde hazırlanmayı amaçlıyoruz”

dedi.

HADAK Spor Kulübü antrenörü Gülay Bölükbaşı ise sporcuların dayanıklılığını ve performansını artırmayı hedeflediklerini söyleyerek, kampın çok verimli geçtiğini ve sporcuların motivasyonlarının yüksek olduğunu belirtti. Yüksek irtifa antrenmanlarının sporcular üzerinde olumlu etkiler bıraktığını ifade eden yetkililer, bu tür kampların devam edeceğini söyledi.

Bölükbaşı, “Bizlere bu kamp imkânını sağlayan Başkanımız Bilal Özdoğan’a teşekkür ediyoruz. Kampımızda çeşitli antrenmanlar ve aktivitelerle sporcularımızın performanslarını en üst seviyeye çıkarmaya çalışacağız. Yapacağımız çalışmalarla yeni sezonda da başarılara imza atmayı hedefliyoruz” dedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...