Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
24°
sivas360 Spor Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü Ayrılığı TFF'ye Bildirildi: Yeni Adresi Herkesi Şaşırttı

Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü Ayrılığı TFF'ye Bildirildi: Yeni Adresi Herkesi Şaşırttı

Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü dönemi sona erdi. Sözleşmesi feshedilen milli stoper Çorum FK ile anlaşma sağladı.

Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü dönemi sona erdi. Sözleşmesi feshedilen milli stoper Çorum FK ile anlaşma sağladı.

Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü Ayrılığı TFF'ye Bildirildi: Yeni Adresi Herkesi Şaşırttı

Fenerbahçe'de Şok Ayrılık: Çağlar Söyüncü İle Yollar Ayrıldı, Yeni Adresi Belli Oldu!

Fenerbahçe'de transfer döneminin son saatlerinde sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertliler, 30 yaşındaki milli stoper Çağlar Söyüncü ile yollarını ayırdığını Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) resmen bildirdi.

Kadrosundaki yabancı ve yerli rotasyonunu yeniden şekillendiren Fenerbahçe yönetimi, deneyimli savunma oyuncusunun sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

Yeni Durağı Çorum FK Oluyor

Sarı-lacivertli kulüple bağlarını koparan Çağlar Söyüncü’nün yeni takımı büyük sürpriz yarattı. Transfer iddialarına göre Çorum FK, tecrübeli stoper ile yürüttüğü görüşmelerde mutlu sona ulaştı. Kırmızı-siyahlı ekibin, kısa süre içerisinde milli futbolcuyu kadrosuna kattığını resmi olarak duyurması bekleniyor.

Cengiz Ünder İle Tekrar Aynı Takımda!

Transferin resmiyet kazanması halinde Çağlar Söyüncü, kısa bir süre önce Fenerbahçe’den ayrılarak Çorum FK’ye imza atan yakın arkadaşı Cengiz Ünder ile yeniden buluşacak.

Kariyerlerinde daha önce A Milli Takım, Leicester City ve Fenerbahçe'de birlikte omuz omuza mücadele eden ikili, Çorum FK çatısı altında dördüncü kez aynı formayı terletecek.

Fenerbahçe Kariyerinde 75 Maç

Profesyonel futbol kariyerine Altınordu altyapısında başlayan Çağlar Söyüncü; sırasıyla Freiburg, Leicester City ve Atletico Madrid gibi Avrupa devlerinin formalarını giydikten sonra Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Sarı-lacivertli formayla toplam 75 resmi karşılaşmaya çıkan 30 yaşındaki milli stoper, savunmadaki performansının yanı sıra takımı adına 4 gol ve 3 asistlik katkı sağladı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız