reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Spor Cumhuriyet Tırmanışı ile Zirveye Çıkın: Erciyes’te Tarihi Bir Deneyim!

Cumhuriyet Tırmanışı ile Zirveye Çıkın: Erciyes’te Tarihi Bir Deneyim!

Türkiye Dağcılık Federasyonu ve Kayseri Dağcılık İl Temsilciliği’nin düzenlediği Cumhuriyet Tırmanışı, 28-29 Ekim tarihlerinde Erciyes’te gerçekleştirilecek. Kayıtların başladığı bu etkinlikte, katılımcılar 28 Ekim sabahı Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünde toplanacak. Buradan hareketle, dağcılar Erciyes Tekir Yaylası’na geçerek tırmanışa başlayacak.

KAYNAK: İHA

Türkiye Dağcılık Federasyonu ve Kayseri Dağcılık İl Temsilciliği’nin faaliyet programında yer alan Cumhuriyet Tırmanışı, 28-29 Ekim de Erciyes’te gerçekleştirilecek.

Erciyes’te 28-29 Ekim tarihleri arasında Türkiye Dağcılık Federasyonu ve Dağcılık Kayseri İlTemsilciliği tarafından düzenlenecek olanCumhuriyet Tırmanışı için kayıtlar başladı. Tırmanış 28 Ekim’de katılımcıların Kayseri Gençlik ve Spor İlMüdürlüğü önünde toplanması ile başlayacak. Dağcılar buradan Erciyes Tekir Yaylası’na hareket edecek. Saat 14.00’da Çobanini Kamp alanına geçecek olan dağcılar, 17.00’da teknik toplantı yapacak.

Dağcılar; 29 Ekim günü saat 03.00’da zirveye hareket edecek. Aynı gün saat 08.00’da zirvede olmayı planlayan katılımcılar, burada saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okuduktan sonra kamp alanına dönecek.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...